Back to top

El Ball de Diables homenatja el personal sanitari

L'entitat va reconèixer la feina dels professionals de CAPs i Hospitals durant la festa major de Misericòrdia del 2021. Aquest dimarts han lliurat l'obsequi a representants del col·lectiu.

Al capdamunt del passeig de Misericòrdia, a tocar de la Font Freda i amb el Santuari de la Mare de Déu al fons. L'escenari escollit aquest dimarts pel Ball de Diables per retre un sentit homenatge al personal sanitari per la tasca que han dut a terme durant els darrers anys de pandèmia "i per la que encara heu de fer", deia el president de l'entitat, Roger de la Cruz. 

El Ball de Diables va decretar durant la festa major de Misericòrdia del passat setembre que l'Àliga de Reus, el Ball de Galeres i Òmnium Baix Camp fossin els encarregats d'encendre els avisos d'honor previs a la carretillada. Ara bé, ja aleshores es va anunciar que es volia fer un reconeixement a tots els sanitaris i sanitàries que durant la pandèmia han estat a primera línia de la lluita contra la COVID. 

Aquest dimarts se'ls ha lliurat un reconeixement que va més enllà del que es lliura quan hom fa l'avís d'honor: una massa. L'obsequi que s'ha donat a representants del col·lectiu sanitari ha estat un petit quadre amb una petita massa i un civader i amb una fotografia d'una encesa justament davant del Santuari. 

Paraules clau:

Notícies relacionades