Back to top

El bany de masses de Pellicer

El candidat de Junts per Reus ha celebrat aquest dimecres al vespre el primer gran acte de campanya. Acompanyat d'Artur Mas, Carles Pellicer ha posat sobre la taula la tasca de gestió de l'administració en els darrers vuit anys, i ha deixat entreveure que ara estan preparats per impulsar la ciutat.
Carles Pellicer i Artur Mas al Bartrina

El Teatre Bartrina s'ha quedat petit per acollir el primer gran acte de la campanya electoral per les pròximes eleccions. Junts per Reus ha mobilitzat centenars de persones de tot el Baix Camp per recolzar el seu candidat, Carles Pellicer. L'alcaldable, ha rebut l'escalf de la platea i també del qui va ser President de la Generalitat, Artur Mas, de ruta pel territori aquest dimecres. 

L'actual alcalde no ha aprofitat l'acte per fer cap gran proclama, però sí que ha repassat la seva tasca de gestió al capdavant de l'Ajuntament. Pellicer ha apel·lat a la confiança generada i es continua postulant com el vot útil, tal i com ja va assegurar la nit de l'encartellada, durant l'arrancada de la campanya. 

La candidatura de Junts per Reus, segons Pellicer, "plural i transversal", està ara capacitat per impulsar els grans projectes que fa setmanes que anuncien. Responen d'aquesta manera a les crítiques que d'altres formacions que també es presenten a les eleccions van llençant sempre que poden, i que es pregunten perquè la ciutat no ha avançat en aquests vuit anys. 

Pellicer, en reiterades ocasions, ha assegurat que el primer mandat va ser el de la recuperació econòmica, el segon el del procés, i que necessita d'un tercer mandat per acomplir la seva tasca. En aquest aspecte, Teresa Pallarès, exregidora socialista a l'Ajuntament i que també va ser subdelegada del govern espanyol a Tarragona, ha aplaudit la capacitat de Pellicer "de recuperar la ciutat del dèficit que s'havia trobat". Un dèficit que Pellicer sempre ha denunciat que va generar el darrer tripartit (2007 - 2011), en el qual Pallarès va ser regidora de Promoció Econòmica i Turisme durant els primers anys. 

enquesta