Back to top

El Black Friday es viu de forma irregular als carrers de Reus

El Black Friday a Reus s'ha viscut amb molta esperança per part dels botiguers però amb cert escepticisme entre la clientela.

El Black Friday arriba en un moment del tot complicat per l'economia de la ciutadania desprès de la crisi que ha comportat la pandèmia perla Covid-19. A Reus han estat molts els que han aprofitat les ofertes d'aquest cita per començar a comprar els primers regals de Nadal, però altres, no han pogut aprofitar els grans descomptes.

Black Friday

Aquesta edició és una de les més importants per als comerços de proximitat, qui veuen en el Black Friday una oportunitat de promocionar les seves vendes i donar el tret de sortida a la campanya de Nadal. Meritxell Barbera, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, ha fet una crida a la ciutadania per comprar al comerç local i sobretot avançar les compres de Nadal per no formar aglomeracions als negocis.i

El sector espera que les restriccions se suavitzin per poder augmentar el nombre de clients durant els caps de setmana, de fet, a partir de desembre les botigues de Reus obriran també els diumenges.

Paraules clau:

Notícies relacionades