Back to top

El Black Music Festival fa parada a Reus amb Paula Valls

És la primera vegada en què el festival de música negra s'apropa a Reus i ho fa coincidint amb la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017. La veu de Paula Valls sonarà aquest dissabte al Bartrina per oferir l'espectacle "Black and White".
Imatge del vídeoclip de Paula Valls

Per primera vegada, el Black Music Festival arriba a Reus. La música negra sonarà aquest dissabte al Bartrina amb la veu de la jove Paula Valls en un concert que començarà a les 9 del vespre. Es tracta d'una de les cites del consolidat Festival de Música Negra a Catalunya que, en la seva 16a edició, aterra a Reus.

El Black Music Festival portarà a l'escenari del Bartrina "Black and White", un espectacle que interpreta Paula Valls amb l'acompanyament d'una banda de músics. Paula Valls és una de les veus més prometedores del panorama musical català i en aquest projecte s'apropa a la música negra oferint frescor i puresa de veu a l'escena.

D'aquesta manera, els reusencs aficionats a aquest estil musical tenen l'oportunitat de gaudir del Black Music Festival sense sortir de la ciutat.

Paraules clau: