Back to top

Blancafort, decebut per l'ajornament de les obres de la carretera

El veïnat de Blancafort sortirà de nou al carrer per mostrar el seu malestar envers l'ajornament de les obres de la carretera de Misericòrdia
Imatge de la carretera de Misericòrdia, aquest matí

Els veïns de la urbanització de Blancafort estan convocats el proper 11 de febrer per protestar a causa de l'ajornament de les obres de la carretera.

Es tracta d'una manifestació que comptarà amb el suport de la Federació d'Associació de Veïns i l'entitat Bicicamp. Principalment, la queixa es centra en l'incompliment de l'acord entre l'associació de veïns i el govern local, en què s'havia promès que es faria arribar una vorera i un carril bici fins al barri.

Les últimes conversacions amb l'Ajuntament però, han descartat aquesta opció, a la qual s'havien compromès totes les parts al setembre de 2015. Segons el president de l'associació de veïns de Blancafort, aquesta situació s'ha generat per una decisió política. Per això, es mostren decebuts pel transcurs de com han anat les negociacions envers el consistori i l'administració catalana.

Demà està previst que les tres parts implicades en aquest projecte -Ajuntament, Generalitat i associació de veïns- es reuneixin  per tractar la problemàtica i els diferents punts de vista que desperten aquestes obres.

Paraules clau:

Notícies relacionades