Back to top

Calendari de preinscripció a les escoles bressol municipals

La preinscripció telemàtica i per correu electrònic s’ha posat en marxa arran de les recomanacions relacionades amb la pandèmia de la COVID19, i s’ha d’aplicar en tots els casos que sigui possible
escoles bressol

El pròxim dilluns 18 de maig s’inicia de forma telemàtica i per correu electrònic el període de preinscripció a les escoles bressol municipals, un termini que s’allargarà fins al 29 de maig i que preveu que, a partir del dia 25 de maig pugui incorporar-se la part presencial, només si no són possible les altres opcions i sempre tenint cita prèvia, unes preinscripcions que es podran fer a l’OME o a l’escola escollida en primera opció. El període de matrícula es farà de l’11 al 19 de juny.

Les visites, prohibides

La preinscripció telemàtica i per correu electrònic (pel qual s’accepta escaneig i foto) s’ha posat en marxa arran de les recomanacions relacionades amb la pandèmia de la COVID19, i s’ha d’aplicar en tots els casos que sigui possible. Si les famílies no tenen altra opció i l’han de fer presencial, a banda de demanar cita prèviament, hauran de portar el seu propi bolígraf, la sol·licitud s’haurà de dur plena de casa, i es recomana l’ús de guants i mascaretes.

Des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus s’informa que si es fa la preinscripció presencialment no es podrà aprofitar per visitar l’escola ja que està estrictament prohibit L'horari d'atenció a les escoles es farà segons necessitat i s'anunciarà a la web del centre i al reus.cat. L'horari de l'OME (amb cita prèvia) de 9:00 h a 14:00h.

El correu electrònic de l’Oficina Municipal d’Escolarització és ome.educacio@reus.cat i el telèfon és el 977 010 046. Es pot consultar tota la informació a https://www.reus.cat/serveis/escola-bressol-0-3-anys.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades