Back to top

Cambrils acollirà la 1a edició de la Copa de Catalunya de Marxa Aquàtica

La primera Edició de la Copa de Catalunya de Marxa Aquàtica i la tercera Trobada de Marxa Aquàtica Vil de Cambrils han estat presentades aquesta setmana per l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora de Joventut i Esports, Natàlia Pleguezuelos.

La importància de l'esport a Cambrils ha estat comentada durant la presentació de la 1a edició de la Copa de Catalunya de Marxa Aquàtica, per la regidora Natàlia Pleguezuelos, a causa de la gran quantitat d'esdeveniments de totes les modalitats i nivells que s'organitzen al municipi. 

El proper cap de setmana del 27 i 28 d'agost se celebraran 3 esdeveniments de pedals non stop, copa voleibol platja i marxa aquàtica. El president del CEC (Centre Excursionista de Cambrils), Salvador Matas va compartir que la marxa aquàtica és un esport relativament recent que va néixer a França i que està tenint molt èxit a Catalunya. La Copa Catalana de Marxa Aquàtica és una lliga que comptarà amb quatre jornades que se celebraran a Creixell, Cambrils, Salou i Castelldefels, respectivament. La prova es desenvoluparà a la Platja del Regueral. 

Enguany és la primera edició dins la programació esportiva de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. A més, el CEC també organitzarà, el mateix dia, la 3ra Trobada Vila de Cambrils de Marxa Aquàtica. 

Les proves

Les proves que conformen la 1ra. Copa Catalana de Marxa Aquàtica són:

  • 50 metres. Individual amb rem. Masculí i Femení.
  • 200 metres. Individual. Masculí i Femení.
  • 800 metres. Binomi. Masculí i Femení i mixta (home-dona). 

Paraules clau:

Notícies relacionades