Back to top

Cambrils es prepara per a la Festa Major de Sant Pere

Cambrils ja ho té tot a punt per a la Festa Major de Sant Pere. L'arribada de la Flama del Canigó al Pàrquing Horta de Santa Maria, el 23 de juny, donarà el tret de sortida a les festes que s'allargaran fins al 6 de juliol.
Presentació Festa Major

La Festa de l'Ormeig, la Trobada de Timbalers i les regates populars de llaguts ja són tradició a la Festa Major. Els actes musicals no hi faltaran i Cambrils viurà una Revetlla Jove de Sant Pere i un ball de Festa Major amb l'Orquestra Nova Saturno i Band de Rock. Com a novetat, tindrà un concert de Gospel amb una de les formacions més notables d'àmbit europeu. El dia fort de la Festa, el 29 de juny, el municipi cambrilenc tindrà una jornada plena d'activitats culturals, esportives i festives.

Els cambrilencs gaudiran de les matinades, els elements del seguici, la Misa Major, la novena trobada de Vela Llatina i la jornada castellera, entre d'altres activitats. A més, el municipi oferirà diversos tornejos de futbol, voleibol, hoquei base i diverses convencions de fitness.

Paraules clau: