Back to top

Cambrils recupera la Festa de Sant Antoni, un any després

La celebració es va suspendre per causa de la fallida de la secció de crèdit. L'organització ha passat a les mans de l'Ajuntament que, en col•laboració amb l'entitat agrícola, ha preparat un programa molt semblant a la darrera edició de fa dos anys.
La Festa de Sant Antoni al gener de 2014

Els Tres tombs de Sant Antoni tornaran a circular per Cambrils aquest gener, un any després que la Cooperativa Agrícola suspengués la festivitat a causa del tancament de la seva secció de crèdit.

L'únic canvi substancial és que ara l'organitzador és l'Ajuntament que,  amb la col·laboració de la Cooperativa per als principals actes, ha estructurat el nou programa. "És una festa molt de casa nostra que en el decurs de la història, potser ara no, molt important per Cambrils", ha assegurat el regidor de Festes de l'Ajuntament de Cambrils durant la presentació del programa.

L'acte emblemàtic tornarà a ser la concentració de cavalleries i els posteriors Tres tombs, que serà diumenge 22 de gener. També es recupera l'esmorzar popular a les instal·lacions de la Cooperativa, dissabte 21, que servirà també com a jornada de portes obertes a la instal·lació del projecte Life, que es tracta d'un sistema de calefacció i molí que funciona amb biomassa extreta del pinyó de l'oliva i que finança la Unió Europea.

Paraules clau: