Back to top

Cambrils, setze anys reivindicant la cuina de la galera

Avui s'ha presentat una nova edició de les Jornades de la Galera, que s'allargaran fins l'1 de març.
noticies

La galera és una de les banderes gastronòmiques que onegen a Cambrils. En aquest cas, des de fa setze anys. La cuina d'aquest crustaci ha aconseguit passar de desconeguda a un dels més cobejades a les taules de restaurants.

Una feina en què hi ha tingut molt a veure les Jornades de la Galera, segons destaquen des dels diferents agents públics i privats implicats en aquesta iniciativa.

galera

En aquesta ocasió, trenta-quatre restaurants se sumen a la proposta d'oferir un menú amb aquest aliment com a protagonista, quatre més que l'edició passada. Per primer cop, l'empresa de Cava Vilarnau s'adhereix al certamen en forma de patrocinador, sent la beguda que es maridarà amb els menús.

Descarrega aquí el Programa de les Jornades de la Galera

Més enllà de menús, les jornades de la galera continuaran apostant per activitats populars, com és el cas de la fregida de galeres a la cooperativa de Cambrils o les visites guiades a la Confraria.

crtell

Paral·lelament, se celebrarà el setzè concurs culinari 'De la Mar als Fogons', en la qual hi haurà vuit escoles participants. La final tindrà lloc divendres vinent, 28 de febrer. 

La millor època per pescar la galera és precisament el mes de febrer. Per aquest motiu, les jornades s'allargaran fins el dia 1 de març.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades