Back to top

Cambrils s'omplirà d'artistes aquest dissabte

Cambrils s'omplirà de música, dansa, màgia, teatre i humor en la setzena edició de la Nit d'Artistes. La cita en qüestió serà aquest dissabte, però les activitats per a tots els públics ja començaran aquest dijous.
El parc del Pinaret es convertirà en l'escenari de la setzena Nit d'Artistes de Cambrils aquest dissabte.

El parc del Pinaret es convertirà en l'escenari de la setzena Nit d'Artistes de Cambrils aquest dissabte. El ja consolidat certamen destacarà per portar les creacions de tot aquell artista que no té por de mostrar el seu treball. De fet, seran 12 els espectacles que es podran conèixer dissabte a partir de les deu de la nit. Entre aquests hi haurà nous estils com danses de la Índia. El president de l'Associació Nit d'Artistes de Cambrils, Pere Martí, ha destacat que 'hi ha tres mags, quatre espectacles de dansa, humor, música i moltes coses més'. 

La Nit d'Artistes de Cambrils destaca també per oferir activitats per a tots els públics. En aquest sentit, el tret de sortida serà aquest dijous a la tarda amb la festa de l'escuma al passeig Albert. A més, diumenge al migdia es podrà gaudir d'un festival 'Holi'. A més, Martí ha detallat que 'aquest grup de danses de la Índia posaran el fil conductor del festival Holi de diumenge a dos quarts de dotze'. El festival artístic aposta per mantenir en el temps aquest format que es converteix en un aparador de nous talents.

Paraules clau: