Back to top

Canal Reus inaugura el seu canal a Telegram

L'audiència podrà disposar de manera immediata del contingut de darrera hora més important de la demarcació
logo telegram

La famosa aplicació de missatgeria instantània compta amb prop de 200 milions d’usuaris.  A diferència d’altres eines similars, com pot ser  Whatssap, Telegram incopora la possibilitat de seguir canals de mitjans de comunicació o empreses per tal de rebre notificacions i altres continguts de manera anònima.

Entra al canal de Telegram

Notícies d’última hora

Al seguir el nostre canal de Telegram els espectadors  tindran accés de manera immediata  i en primícia a notícies, vídeos i a les darreres hores més rellevants  de Reus i el Baix Camp.

pantallazo i8ntro telwegrma

Com accedir-hi

Per poder-hi accedir, només cal  instal·lar l’aplicació mòbil en un smartphone o tablet. Aquesta està disponible de forma gratuïta  tant per dispositius que utilitzin el sistema Android com per Iphone.

cerca canalreus telegram

Un cop instal·lada només cal cercar ‘Canal Reus’ dins de la propia aplicació, localitzar el canal i seleccionar l’opció “Afegeix-m’hi” . Com a alternativa, qualsevol usuari pot trobar el canal a través de l’adreça t.me/canalreus.

afegeixmhi

 

D’aquesta forma Canal Reus segueix apostant per  la innovació i els canals digital per tal de poder fer arribar la informació al màxim de persones possibles. Aquest novembre el web de Canal Reus ha marcat el seu record històric de visites.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades