Back to top

El Casal de Joves presenta les activitats del curs 2019 - 2020

El Casal publica una revista, en format butxaca, amb un resum de totes les activitats previstes al llarg de l'any. Aquestes estan ordenades a partir de diferents temàtiques o centres d'interès dels joves.
Presentació Casal de Joves 2019 2020

El Casal de Joves de Reus, que depèn de la Regidoria de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus, ha publicat per segon any consecutiu, una revista en format butxaca amb un resum de totes les activitats previstes des d'aquest mes d'octubre fins al juny del 2020. De fet, el disseny està pensant perquè sigui pràctic, i el puguin fer servir tant els joves com els pares i mares d'aquests, que també estan inclosos a les activitats programades.

A banda de les diferents temàtiques de les activitats, el programa també serveix per consultar els serveis de l'Oficina Jove del Baix Camp, els Bucs d'assaig, i la Targeta Jove, dirigida a joves de 12 a 30 anys, i ofereix diferents avantatges i descomptes en comerços, transport urbà i activitats culturals de la ciutat, entre d'altres. El Grup de Facebook #tincunadolescentacasa és una de les novetats d'enguany, i fa partícip als pares dels joves dins del programa.

La primera gran activitat d'aquest curs serà l'esquiada, que degut al seu èxit en les edicions anteriors passa a ser una sortida d'un cap de setmana sencer, i no d'un dia, com ho era abans.

Paraules clau: