El CD Riudoms perd en l’últim duel a casa de la temporada

No canvia la ratxa del Riudoms en l’últim partit de la temporada a casa. Les de Raúl Lucha han tornat a perdre, aquest cop contra el Vic Riuprimer, per 2-5.

Altre cop, inici del duel complicat pel Riudoms. Al minut 8 les rivals s’avançaven al marcador amb un xut de Núria Sala (0-1). I, minuts més tard, el Vic consolidava el seu domini amb dos gols més, un de Marta Alegre (0-2) i un altre de Carla Niubó (0-3).

A la segona part, les locals sortien convençudes en donar-li la volta al duel, però al 59 Núria Sala els feia el 0 a 4. Seguidament, Ian Dueso (1-4) marcava el primer gol del partit per les del Baix Camp, Carla Niubó (1-5) en sumava un altre per les rivals i, abans d’acabar, una pilota en pròpia posava a l’electrònic el 2-5 final. Malgrat tot, el balanç de la temporada és positiu. L'entrenador de les grogues va deixar clar que s'havia assolit el repte principal, la permanència, i que la plantilla havia estat a l'altura de la categoria.

El CD Riudoms viatjarà al camp del Balears FC d’aquí a dos caps de setmana, per disputar el que serà l’últim partit de la temporada.