El CF Reus Deportiu cau per la mínima a la primera prova de la pretemporada

SILVIA ANDREO

El club de futbol Reus Deportiu ha caigut per la mínima davant el Villarreal en el primer partit de pretemporada. Un gol de Leo Baptistao a l’inici de la segona part ha donat la victòria al conjunt de Primera Divisió.

Tant Natxo González com l’entrenador visitant, Marcelino han fet jugar a la majoria dels seus homes i els nous fitxatges roig-i-negres han pogut provat per primer cop la gespa del seu nou estadi.

Primer partit de la pretemporada i primeres bones sensacions contra un rival de primera. Primera oportunitat per veure els nous fitxatges. Natxo González ha sortit amb 8 jugadors del curs passat i això s’ha notat.

Han completat l’onze Haro i Benito i Joshua Julve del Morell. Primeres combinacions entre Haro i Edgar Hernández i primera mà salvadora de l’altre Edgar sota Pals. El Villarreal inquietava la porteria reusenca i Haro rematava de cap a les mans de Barbosa en l’arribada més clara dels de Natxo González.

De nou el bon enteniment entre els jugadors roig-i-negres ha acabat amb la pilota als peus de Vitor que ha disparat molt tou. S’apropa el descans i els jugadors de la banqueta escalfen. La banda es queda petita pels 22 futbolistes.

Comença la segona part amb els dos equips renovats, Natxo González només manté al capità, que després ha estat subsituit per Prince. Nova oportunitat per veure la resta d’incorporacions, a Angel Martínez i al porter Aitor Embela que no ha pogut fer res per evitar que al 50, Leo Baptistao fes l’únic gol del partit.

Ramon Folch s’ha marcat una bona jugada individual que ha acabat enviant a córner el porter groguet. I amb el 0 a 1 al marcador s’ha arribat al final d’aquest primer matx de pretemporada, invasió de camp per aconseguir autògrafs i fotografies amb els jugadors del Villarreal.

El proper encontre amistós del Reus serà el divendres 31 contra el Llagostera.