El CF Reus Deportiu ja mana al grup 3r

SILVIA ANDREO

El club de futbol Reus Deportiu és el nou líder del grup tercer de Segona Divisió B. Els roig-i-negres han guanyat el Barça B per 1 gol a 0 aquest diumenge a l’Estadi Municipal. Els de Natxo González han aprofitat l’ensopegada del Cornellà per treure-li la primera plaça de la classificació.

Podia ser un dia especial. Amb la derrota del líder, el Cornellà en mans de l’Espanyol b, el Reus podia ocupar el seu lloc. L’Estadi Municipal lluïa més ple de l’habitual. Ningú s’ho ha volgut perdre, Sergi Roberto amb el cor dividit tampoc. I els roig-i-negres tirant d’estratègia ho han aconseguit. 1 a 0 s’han imposat al Barça B.

La primera part ha estat un pols igualat entre els dos equips. No s’ha caracteritzat per l’abundància d’ocasions a execpció d’aquest xut de Vítor i de la rematada de cap d’Edgar Hernández. A la segona part el Barça poc a poc s’ha anat fent amb el domini de la pilota. Ricardo que acabava d’entrar a la gespa ha tingut una bona ocasió per avançar-se però ha disparat a la fusta. I al minut 71 ha arribat el gol en aquesta falta, on la barreja d’estratègia i de sort, ha fet que la pilota acabés al fons de la xarxa.

Colorado ha executat el llançament i Moyano ha deixat la pilota a l’interior de l’àrea. Allí el visitant Rodri  Tarín ha fet la resta. Alegria entre els jugadors i el públic però l’eufòria quasi s’esfuma en els següents segons quan Campins ha enviat la pilota al travesser. I és que els blaugrana no volien marxar amb les mans buides i han seguit insistint però sempre amb llançaments llunyans. Els roig-i-negres han gaudit d’una última oportunitat en aquesta jugada entre Ricado i Edgar però el davanter ha xutat fora. Els 3 s’han quedat a Reus i els de Natxo González escalen fins el capdavant de la classificació.

Diumenge vinent al Reus li tocarà defensar el lideratge al camp del Badalona. El mateix lloc on la temporada passada també és va posar líder.