El CF Reus Deportiu torna a somriure

El CF Reus Deportiu ha guanyat al Sant Andreu a domicili per 0 a 1. resultat que trenca la rata negativa del conjunt de Vicente, que acumulava una sola victòria en els últims 11 partits. L’encontre ha amb oportunitats pels dos conjunts, com aquest bon xut de Mouriño que ha obligat a lluir-se a Àngel Blasco.

El Reus s’ha mostrat molt seriós sobre la gesta del Narcís Sala i ha pogut perforar la porteria rival al minut 19 amb un xut dins de l’àrea de Masqué que ha aturat el porter Morales. O a la mitra hora de joc, amb un centre xut d’Àlex López que ha desviat el porter local.

Al minut 38, una de les més clares pels andreuencs, Mouriño ha llençat una falta lateral que ha anat teledirigida al cap de Xavi, per assistir a Araujo, que l’ha desaprofitat. A la segona meitat, la tònica del partit ha estat la mateixa. Al minut 64 el Sant Andreu s’ha pogut avançar en el marcador amb un gol d’Ánder Vitoria però l’àrbitre ha assenyalat fora de joc en la seva rematada. Els homes entrenats per Patxi Salinas, avui a la grada per sanció, han disposat de dues ocasions clares més però sense sort de cara a porteria. Després del patiment, el reus ha tingut premi a la seva paciència i rigor tàctic amb una verdadera obra d’art del Jove Àlex López.

El jugador roig-i-negre ha entrat dins de l’àrea gràcies a un gran control orientat que l’ha habilitat per xutar amb rosca a l’escaire de la porteria visitant, lluny de l’estirada de Morales. Gol amb el que López empata a 6 amb amb l’ausent avui David Agudo en la classificació de màxims golejadors del Reus a la lliga,

Al final del partit els dos conjunts han disposat de bones oportunitats, però la més clara ha arribat al minut 88, on Quesada i el pal han evitat el gol de l’empat quadribarrat. Amb primera victòria del Reus en aquest 2014 els roig-i-negres segueixen en onzena posició, amb 29 punts, a la zona còmoda de la taula.