El CF Reus paga els plats trencats del Córdoba

BERTA TREIG

El CF Reus Deportiu ha perdut per la mínima i ha deixat escapar la plaça a la promoció d'ascens. Ho ha fet davant el Córdoba i en l'últim bri d'esperança, quan Babic ha fet pujar el marcador 1 a 2.

Un minut i mig és el que ha tardat el Córdoba a materialitzar el primer de la tarda quan els de Natxo González no han tingut temps ni de posar-se les botes. Els verd-i-blancs han sortit completament endollats a l’Estadi Municipal aprofitant la primera jugada del partit.

També la primera parada, quan Badia ha refusat un gran xut de Donoso, en va. Juli ha sabut aprofitar el rebuig per anotar a boca de canó l’1 a 0. A partir d’aquí el Reus ha seguit amb el guió de cada setmana, i ha dominat sense arribar a crear ocasions perilloses. Les ha tingut, però. La primera al minut 28 quan David Haro, a la mitja volta, ha enviat la pilota a les mans del porter. Dos minuts més tard,  l'extrem, avui molt elèctric, ha realitzat una gran jugada individual que acabaria amb un refús de Kieszek.

A la represa, les instruccions de Natxo González al descans han servit per veure sobre la gespa a un Reus més ofensiu. Al minut 52, Fran Carbia ho ha intentat des de la llarga distància, però s’ha topat altre cop amb els guants del porter. Qui no s’hi ha topat ha estat Rodri, que amb un gir de 180 graus ha perforat la porteria de Badia. Després de provar-ho per enèsima vegada, un Reus esgotat ha fet per fi, diana. Gran centrada de Jorge Díaz que ha culminat Babic quan ja no quedaven esperances. Als minuts finals el Reus ha buscat l’empat a la desesperada, sense fortuna.

El Córdoba que no coneixia la victòria des de feia nou jornades, ha fet tocar de peus a terra al conjunt roig-i-negre. Amb aquesta derrota el Club Futbol Reus cau a la vuitena posició i perd la plaça de promoció d’ascens. El proper partit dels de Natxo González serà aquest mateix divendres a les vuit del vespre a la capital andalusa davant el filial del Sevilla.