El CF Reus passa ronda guanyant 2 a 4

SILVIA ANDREO

El club de futbol Reus Deportiu s’ha classificat per la tercera ronda de la Copa del Rei. El conjunt de Natxo González s’ha imposat 2 a 4 a l’Arandina aquest dimecres i coneixerà el proper rival el 18 de setembre.

El Reus segueix el seu camí a la Copa del Rei. Els roig-i-negres han guanyat 2 -4 a l’Arandina i a més, han aconseguit treure una victòria lluny de casa.  I això que el partit no ha començat bé pels de Natxo González que veien com al minut 14 Pau Franch estrenava el marcador. Però han reaccionat i al 25 Ricardo ha caçat una pilota a l’interior de l’àrea i ha fet l’empat. David Haro ha pogut fer eI segon abans del descans però la pilota ha sortit fora i ha estat Ramon Folch qui als 5 minuts de la repressa acconseguia l’ 1 a 2 amb un potentíssim xut des de la frontal.

Amb el Reus manant al marcador l’equip s’ha vingut a dalt i Fernando ha estavellat una pilota al travesser i David Haro ha marcat el tercer pels roig-i-negres després d’una bona jugada col·lectiva. L’Arandina al 91 ha retallat distàncies de la mà d’Adeva però ha aparegut Fernando per estrenar-se com a golejador amb la samarreta del Reus i marcar el 2 a 4 definitiu. Amb aquesta victòria el Reus ja està a la següent ronda de la Copa. El 18 de setembre coneixerà el proper rival, que serà un equip de Segona B o Tercera contra qui jugarà el 14 d’octubre. Aquest diumenge però té una nova cita lliguera, contra l’Olot a l’Estadi Municipal.