El CF Reus segueix líder després de l'empat a Badalona

SILVIA ANDREO

El club de futbol Reus Deportiu ha empatat a 1 aquest diumenge al camp del Badalona. Els roig-i-negres han pogut treure millor resultat per les ocasions que han generat però al final salven un punt gràcies a un gol de penal de Colorado i continuen líders.

El Reus ha rescatat un punt valuosísim de la seva visita a Montigalà. Els locals només han disparat un cop entre els tres pals, però ha estat suficicient. Era el minut 18 i el Badalona aconseguia l’1 a 0. Els roig-i-negres s’han apropat amb perill a l’àrea rival, especialment Edgar Hernández però una I una altra vegada, I una altra s’ha trobat amb el porter Morales, que s’ha erigit com l’heroi particular del seu equip. I amb el Reus per darrera al marcador s’ha arribat al descans. Al 53 però Fran ha caigut dins l’àrea i l’àrbitre ha assenyalat penal. Colorado ha estat l’encarregat de disparar i no ha fallat. A partir d’aquí les oportunitats han escassejat i el partit ha arribat al final amb l’1 a 1 a l’electrònic.

Els de Natxo gonzález segueixen al capdavant de la taula amb 25 punts, diumenge vinent rebran el Sabadell a l’Estadi Municipal.