Back to top

Ciutadans crida al vot útil contra l’independentisme

El partit taronja ha celebrat l’únic acte de campanya a Reus, que ha comptat amb la presència del portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa i la diputada i portaveu al Senat, Lorena Roldán.
Ciutadans crida al vot útil per tal “d’acabar amb l’independentisme”

Ciutadans ha celebrat el primer acte de la campanya de cara a les eleccions municipals d’aquest diumenge. Un acte que ha seguit els patrons d’un míting polític, i on la candidata de Cs a l’alcaldia de Reus, Débora García, ha aprofitat per presentar els punts del seu programa electoral.

García ha destacat que “Cs és el vot útil perquè els separatistes no governin a Reus”, i ha continuat afegint que l’objectiu és acabar amb les forces independentistes de la capital del Baix Camp. El seu relleu l’ha agafat la diputada i portaveu de Cs al Senat, Lorena Roldán, que s’ha afegit al seu discurs i ha titllat la ciutat de  “lloc complicat”. “No volem que Reus surti als mitjans perquè uns independentistes feien fora la policia de l’Hotel Gaudí quan estava fent la seva feina, o perquè una escola demani un intèrpret del castellà. Hem de frenar tota aquesta bogeria amb una onada taronja”.

Roldán també ha criticat la recent presa de possessió de Meritxell Batet com a presidenta del Congrés dels Diputats degut a la seva “permissivitat amb els independentistes”, afegint que “l’única opció que actua com a dic de contenció del separatisme i del sanchisme és Ciutadans”.

L’encarregat de cloure els discursos de l’acte ha estat Carlos Carrizosa, portaveu de Cs al Parlament. Carrizosa ha donat suport a la candidatura de Débora García i ha destacat que el partit taronja “cada cop és més fort i és un grup ja present a totes les estructures i nivells administratius”. “Si repetim els resultats de Reus a les eleccions del 21D de 2017, Débora García serà la propera alcaldessa de la capital del Baix Camp”, ha conclòs.

Paraules clau: