Back to top

Ciutadans vol un cens d'habitatges ocupats a la ciutat

El partit taronja presenta un prec al plenar d'aquest divendres en el que demana un protocol d'actuació per a la Guàrdia Urbana per poder actuar davant d'ocupacions "il·legals".
ocupes

Ciutadans a Reus, reclama al govern de la ciutat que "elabori un cens dels habitatges ocupats de forma il·legal i un protocol d’actuació per aquests casos que inclogui la Guàrdia Urbana i diferents àrees de l’Ajuntament". És el que demana la seva portaveu, Débora García en un comunicat de premsa enviat aquest dimecres. El tema es proposarà al ple de l'Ajuntament de Reus d'aquest divendres en forma de prec. 

García destaca que “les ocupacions il·legals, sobretot les realitzades per grups de delinqüència organitzada, generen problemes de convivència i seguretat veïnal, tal i com han explicat els mateixos veïns de la zona de la Sardana a Cs. Per això, Cs demana a l’Ajuntament que actuï per solucionar els problemes que causen aquestes pràctiques, que afecten també a Mas Pellicer i altres barris de la ciutatA més, per evitar la inseguretat i l'incivisme també s’ha demanat, en forma de prec, l’elaboració d’un Pla de xoc amb mesures com el reforç de la presència policial i el patrullatge preventiu, entre d'altres.

Un protocol per la Guàrdia Urbana

Des de Ciutadans recorden que “l’equip de govern va assegurar que l’Ajuntament ja tenia un cens d’habitatges ocupats de forma il·legal des de l’any 2015". A més, però, demanen un protocol per actuar en aquest tipus de casos, "perquè aquests documents no existeixen". Reclamen que s'elaborin el més aviat possible. 

Paraules clau:

Notícies relacionades