Back to top

Clàssica de vuit dels Xiquets de Reus a Gràcia

Els reusencs volen fer dos assajos multitudinaris aquesta setmana i conviden a tota la ciutadania reusenca a acompanyar-los a Igualada aquest diumenge amb l'objectiu de dur-hi el 3de9 amb folre

Els Xiquets de Reus han tornat a completar una nova clàssica de vuit a la diada de la festa major de la Vila de Gràcia, a Barcelona, aquest passat cap de setmana. Tot i que els de la camisa avellana hi volien dur el 2de8 amb folre, finalment la manca d'alguns efectius van provocar que apostessin pel 4de8, el 3de8 i el 2de7, tots tres castells amb canvis a l'estructura respecte dels que havien descarregat anteriorment aquesta mateixa temporada. Una fita que demostra el bon fons d'armari de què disposen actualment els Xiquets. Els reusencs van completar la diada amb un vano de cinc. 

Ara, els reusencs es plantegen una setmana amb dos assajos oberts a tota la ciutadania al seu local del carrer Rosich. El primer aquest mateix dimarts al vespre i el segon, divendres a partir d'un quart de deu de la nit. L'objectiu és ben clar: intentar ser el màxim de castellers i aficionats possibles a Igualada el pròxim diumenge per poder portar-hi el 3de9 amb folre.

Paraules clau:

Notícies relacionades