Back to top

El Club Handbol Cambrils comença amb bon peu la temporada

ADRIÀ MORTE

El Club Handbol Cambrils ha començat de la millor manera possible la seva temporada a Primera Catalana. Mai abans el conjunt costaner havia jugat en aquest categoria. Doncs bé, quan portem un terç de temporada el Club Handbol Cambrils ocupa la segona posició, en posicions d'ascens a la Lliga Catalana. 

7 victòries 2 empats i tan sols 1 derrota. Aquest és l'excel•lent balanç del Club Handbol Cambrils en la seva estrena a Primera Catalana. Uns registres que col·loquen el club en la segona posició de la lliga quan ja s'ha disputat un terç del calendari.

Tant la junta directiva com el cos tècnic mantenen que l'objectiu és al salvació però asseguren que ningú s'esperava aquest inici. L'equip només va perdre en la segona jornada de lliga per un ajustat 25 a 22. Després sempre ha puntuat. 

Aquesta és la primera vegada en la història del club que l'equip sènior juga a Primera Catalana. Enguany a més s'ha creat un sènior B per tal de donar cabuda als més de 40 jugadors que formen la primera plantilla del club.

En total el Club Handbol Cambrils suma més de 120 jugadors i jugadores des dels equips prebenjamins fins sèniors.