Back to top

El Club Natació Reus Ploms reneix

ADRIÀ MORTE

La nova junta directiva del Club Natació Reus Ploms, amb Isidre Guinjoan al capdavant, compleix aquests dies un any de mandat. Durant aquests primers dotze mesos el club s'ha professionalitzat, està redirigint la situació econòmica i ha sumat gairebé 800 socis més. Precisament, el president i la vicepresidenta esportiva del Ploms van visitar ahir el Cercle Central de Canal Reus Televisió.

Aquest dilluns 19 de desembre es va complir un any exacte de les eleccions al Club Natació Reus Ploms, uns comicis que va guanyar la candidatura d'Isidre Guinjoan per tan sols 3 vots de diferència. La nova junta directiva ha començat a posar les llavors del seu projecte.

En aquests primers dotze mesos s'ha professionalitzat el club incorporant la figura del gerent i dues directores tècniques. A més, l'entitat esportiva ha crescut un 25% en nombre de socis, gairebé uns 800 més. Un dels temes candents és el deute econòmic. Actualment la xifra ascendeix als 2 milions d'euros, procedents dels deutes en hipoteques al BBVA, anterior Caixa Catalunya, i Proidecamp. L'entitat ja està elaborant un pla de viabilitat econòmica per redirigir aquesta situació:

Mentrestant, la junta directiva també està treballant de valent per un dels majors reptes del club: L'organització del centenari que se celebrarà l'any 2018.