Back to top

Cobreixen l'estàtua del Prim per lluitar contra les ITS

L'acció artística busca cobrir diverses estàtues de la ciutat per conscienciar al voltant de les infeccions de transmissió sexual
Estàtua del Prim.

Diverses estàtues de Reus, entre elles la de la plaça del Prim, han estat cobertes amb plàstics vermells en una acció artística de diversos artistes locals per reivindicar la lluita contra les infeccions de transmissió sexual, les anomenades ITS.

Augmenten els casos detectats d'ITS al Camp de Tarragona

Des d'ahir al vespre, els ciutadans s'han quedat sorpresos amb aquesta imatge on hi predomina el vermell. Una acció que s'emmarca en la celebració del Dia Mundial contra la SIDA, l'1 de desembre.

Des de l'Ajuntament i entitats com la Comissió de Reus pel VIH i les ITS recorden que 1 de cada 8 persones diagnosticades d'una infecció de transmissió sexual té entre 13 i 19 anys.

Activitats previstes:

  • 'Reus en vermell' acció visual que s'allargarà fins a aquest dijous 28 de novembre
  • Representació de 'Que sí, vida!, divendres 29 de novembre, pels instituts de 3r d’ESO de Reus al teatre de l’Institut Baix Camp. 
  • Lectura de manifest, diumenge 1 de desembre a les 12 h a la plaça del Prim. Es realitzarà una classe de zumba solidària per la SIDA i les ITS a càrrec de les monitores de Fitness One. També hi haurà l’actuació de Down Revolution.
  • Prova ràpida del VIH, dilluns 2 de desembre, de manera gratuïta a les farmàcies o a l’Atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR). El mateix dia es tornarà a representar l’obra “Que sí, vida!” pels instituts de 3r d’ESO de Reus al teatre de l’Institut Baix Camp.

Paraules clau: