Back to top

Comença un pla de xoc de pintura a les escoles públiques de Reus

Aquest pla compta amb una despesa de 200.000 euros i ha començat aquest dijous a l'Escola Rosa Sensat.

L'Ajuntament de Reus ha començat un pla de xoc de pintura a les escoles públiques de la ciutat que preveu que, des d'aquest mes de febrer i fins a final d'any, s'intervindrà millorant la pintura a 18 escoles públiques de Reus i a les 6 escoles bressol municipals.

Les escoles on es millorarà la pintura

El pla de xoc de pintura a les escoles públiques de Reus té previst una despesa de 200.000 euros i ha començat a l'Escola Rosa Sensat. Continuarà, per aquest ordre, a l'Escola Cèlia Artiga, Escola Eduard Toda, Escola Pompeu Fabra, Escola Prat de la Riba, Escola Joan Rebull, Escola Montsant, Escola Marià Fortuny, Escola Misericòrdia, EBM Montsant, Escola Mowgli, EBM El Lligabosc, EBM El Margalló, Escola Alberich i Casas, EBM L’Olivera, Escola Rubió i Ors, EBM El Marfull, Escola Teresa Miquel, Escola Font del Lleó, Escola General Prim, Escola Isabel Besora, EMB La Ginesta, Escola La Vitxeta i, finalment, Escola Pi del Burgar.

Des de la regidoria d'Educació i Ciutadania, conjuntament amb l'alcaldessa de la ciutat, es duen a terme visites a tots els centres educatius amb la voluntat de ser sensibles i estar amatents a les necessitats dels equips directius dels centres educatius de Reus. 

A l'Escola Rosa Sensat, la primera on s'ha començat el pla de xoc, els treballs s'han repartit entre les aules i les zones comunes. Per un costat s’ha pintat la secretaria, la sala d’actes, el vestíbul i la sala d’informàtica, a l’edifici principal, i les sales d’educació i d’informàtica, de la planta baixa i de la planta primera, respectivament. Pel que fa a les zones comunes, s’ha pintat el menjador, a l’edifici infantil, i l’escala i la barana de ferro de l’edifici principal.

Paraules clau: