Back to top

Comencen les curses de muntanya amb la 4 termes

SILVIA ANDREO

Prop de 500 corredors han participat, aquest diumenge, a la segona edició de la cursa de muntanya 4 termes. Tot i les baixes temperatures, la jornada s'ha viscut amb molta emoció ja que Mont-roig ha encetat el circuit de curses de muntanya del Baix Camp d'aquesta temporada.

El fred i el vent no han estat obstacle pels valents participants de la cursa de muntanya 4 termes. Aquesta prova transcorre pels termes municipals de Mont-roig, Vilanova d’Escornalbou, Colldejou i Pratdip. A les 9 del matí els corredors de la cursa trail, la més llarga han iniciat el recorregut de 25 km i 1100 metres de desnivell positiu.
Pol Vilà ha estat el campió i Javier Heras segon.

En la cursa Express, de 14 km, Jordi Fernández ha estat el més ràpid. I en la caminada, de 12 km,  tot i no ser competitiva, la primera en arribar a meta ha estat Montse Guasch, i Xènia Toda del centre excursionista l’Areny s’ha fet amb la segona posició.

La segona edició d’aquesta cursa organitzada pel centre excursionista L’Areny de Montroig ha aconseguit reunir vora els 500 participants. L’entitat ha recuperat enguany diversos senders, centrant part del recorregut a la muntanya Blanca i la muntanya de l’Areny per fer més espectacular la cursa.
Aquesta competició ha donat el tret de sortida al circuit de curses de muntanya del Baix Camp d’aquesta temporada.