Back to top

Compte enrere per la Setmana Santa de Reus 2023

El punt més destacat és el canvi de recorregut de la processó del Prendiment del Dimecres Sant.

L'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Reus ha presentat les novetats de la programació d'enguany, que se celebrarà del 2 al 9 d'abril. Una de les principals novetats de la Setmana Santa d'enguany és el canvi de recorregut de la processó del Prendiment del Dimecres Sant: Prioral de Sant Pere, plaça de Sant Pere, continuaran pel Fossar Vell, raval de Robuster i de Sant Pere, plaça de la Puríssima Sang, raval del Pallol, plaça Catalunya, raval de Santa Anna, plaça de Prim, carrer de Monterols, plaça del Mercadal, carrer Major i la Prioral de Sant Pere. 

A més, enguany es cantaran les Saetes des del balcó de la Casa Navàs, una novetat que estava prevista per l’any passat, però finalment la processó es va suspendre per factors meteorològics.

Consulta tots els actes

La fotografia del cartell d'enguany és de Francesc Martí i representa el misteri "Pere Nega a Jesús" dins de la Prioral de Sant Pere. Pel que fa a les celebracions, la Confraria de Sant Tomàs d'Aquino, enguany celebra els 75 anys fundacionals de l'entitat. 

També, s'ha convocat la 10a edició del Concurs Fotogràfic de Setmana Santa, i, a partir d'aquesta setmana es podran veure les imatges del 9è Concurs exposades al Centre Cívic Llevant.

Cal fer referència també que la Confraria dels Sants Just i Pastor enguany ha dut a terme el projecte de portar el seu misteri a espatlles durant la processó de Dimecres Sant. La postal de Setmana Santa d'enguany s'editarà amb el misteri Ecce Mater Tua de la Congregació Mariana.

Paraules clau:

Notícies relacionades