Back to top

El CTT Ganxets recupera el Torneig Internacional de Catalunya de Tennis Taula

Valls ha estat per segon cap de setmana consecutiu la capital del tennis taula. Ha estat gràcies al Club Tennis Taula Ganxets de Reus que s’ha desplaçat fins a Valls per organitzar el Torneig Internacional de Catalunya de Tennis Taula. Els reusencs han recuperat aquest certamen després de no haver-se celebrat durant quatre anys.
El CTT Ganxets recupera el Torneig Internacional

El Club Tennis Taula Ganxets de Reus ha estat l’encarregat d’organitzar el Torneig Internacional de Catalunya de Tennis Taula. Es tracta d’un esdeveniment que promou la Federació i que feia quatre anys que no es disputava, després de les deu edicions consecutives a Calella. De tornejos internacionals se n'organitzen pocs a la demarcació i el Club ja tenia l'experiència de l'any passat quan en va acollir un.

Els partits s’han disputat al pavelló Joana Ballart de Valls aprofitant que la capital de l’Alt Camp ha esdevingut el centre del tennis taula català aquesta Setmana Santa. El primer cap de setmana es van disputar els Campionats de Catalunya d’Edats. "És un torneig de la Federació Catalana que s'ha recuperat i suposo que s'anirà fent els propers anys", ha indicat el president del CTT Ganxets, Joan Carles Virgili.

La competició ha reunit més de 50 joves a les instal·lacions esportives vallenques. Els participants han vingut de Bèlgica, d’Andalusia, del País Basc i de diversos clubs de Catalunya. Els Ganxets hi han aportat 9 jugadors entre benjamins i alevins masculins i alevins femenines. Una trobada que serveix als més petits per comprovar l’estat de forma. "Era una oportunitat pels nens de participar en un torneig internacional, amb nois d'altres països", ha valorat el responsable dels Ganxets. "Els hi ha servit com a baròmetre per veure la seva realitat", ha conclòs Virgili.

A més a més, el Club Tennis Taula Ganxets de Reus està d’enhorabona i és que un dels seus jugadors ha estat convocat per la selecció catalana. Es tracta de Ruixiang Tang que disputarà diversos partits amb la seva pala i la samarreta de la selecció de Catalunya.

Paraules clau: