Back to top

Cues a l'administració de la Pastoreta per la loteria de Nadal

MAR ROVIRA

En poc menys de quinze dies se celebrarà el Sorteig de la Loteria Nacional, un dels  dies més esperats de l'any. La il·lusió per tenir el número premiat del Gordo de Nadal es fa palès a les administracions de loteries. N'és un exemple l'establiment de la Pastoreta, on s'hi han format cues aquest matí per comprar dècims. El compte enrere per ser milionaris ha començat. 

A l'Administració de loteria número 6 de Reus s'han acumulat cues aquest matí per comprar dècims del Sorteig de la Loteria Nacional del proper 22 de desembre. La Pastoreta és una administració famosa per haver repartit diversos premis, com tres primers i un segon de la Loteria Nacional i també, un segon premi del "Niño" agraciat amb 23 milions d'euros l'any 2008.  

La Consol Segallo, una de les persones que feia cua aquest matí ha recomanat aquest establiment perquè "dóna molta sort". La seva companya, l'Encarna Martínez, ha explicat que és la primera vegada que comprar en aquesta administració, ha assegurat "que el seu número tocarà, perquè és el que comparteixen entre els treballadors de la seva empresa".

La fama de la Pastoreta s'estén fora d'aquestes contrades. La Teresa Ramira, d'Albacete, ha comprat dos números perquè diu que " a la meva terra no toca mai". El mateix cas es repeteix amb l'Amparo Romero d'un poble de Castelló. Va viure durant sis anys a Reus i des de llavors retornar per passar el pont de la Puríssima i, així "aprofito per comprar diversos dècims per tota la família".

Segons l'administrador de la Pastoreta, Òscar Bausà, "els números més venuts enguany són els que contenen els números del 2016" i, com es tradicional, "dates significatives com naixements de fills, néts o aniversaris". Bausà no ha concretat el volum de números venuts, però ha assegurat que "és un dels anys bons en venta de loteria" i ha recordat que "el 2012 va ser un any de record".