Back to top

Dansa i solidaritat s'uneixen a l'espectacle musical El Rei Lleó

Amb un aforament de prop del 80%, el teatre del col·legi La Salle de Reus ha acollit aquest cap de setmana la representació, amb fins benèfics, d'El Rei Lleó, de la companyia Feel Dance Entertainment

Dansa d'estils diversos, vestuari i attrezzo simbòlics però molt treballats, i un muntatge de llum i so acurats, són els principals ingredients d'El Rei Lleó de la companyia ebrenca Feel Dance Entertainment, que aquest dissabte s'ha representat a La Salle de Reus. Un espectacle de gran format amb un elenc de 35 actors i 25 professionals a l'apartat tècnic. La producció de l'obra ha requerit un any de treball, i ara, després d'haver-se representat a dues poblacions de les Terres de l'Ebre, arriba a Reus en la primera funció que es fa fora del territori ebrenc.

A benefici del projecte 'Rehabilitem l'Estel' 

La representació a Reus ha tingut un vessant solidari, i és que part dels diners recaptats en l'espectacle d'El Rei Lleó aniran el projecte 'Rehabilitem l'Estel', de la cooperativa Llars Familiars. Aquest projecte que es du a terme a Reus preveu oferir cinc habitatges en lloguer social per a famílies amb pocs recursos.

Paraules clau:

Notícies relacionades