David Haro dóna 3 punts d'or al Rico Pérez

SILVIA ANDREO El club de futbol Reus Deportiu s’ha emportat els 3 punts del Rico Pérez. Els roig-i-negres han aconseguit sumar la primera victòria en lliga lluny de l’Estadi després de guanyar 1 a 2 a un dels rivals més poderosos. David Haro ha donat un triomf importantíssim al seu equip en temps de descompte que els permet seguir ocupant el tercer lloc a la taula i quedar-se a només un punt del segon.  És el gol de David Haro al minut 91. Un gol que ha donat els 3 punts al Reus en un dels camps més complicats de la categoria. El partit s’ha posat de cara aviat pels roig-i-negres ja que al minut 8 l’àrbitre ha assenyalat penal després que Rojas llancés al terra Edgar Hernández. Colorado, avui lluint braçalet de capità ha transformat la pena màxima posant per davant el Reus al Rico Pérez. El mateix futbolista ha pogut fer el segon amb aquest llançament de falta. L’Hèrcules també ha tingut les seves oportunitats, primer Portillo amb aquesta rematada de cap que s’ha estavellat al travesser però al 32 Gallar ho ha arreglat amb un gran llançament de falta que s’ha col•lat al fons de la porteria d’Edgar badia. Amb l’empat a 1 al marcador s’ha arribat al descans. Només començar Ricardo s’ha escapat del jugadors rivals sense veure que Edgar l’acompanyava al costat. Iván li ha tret la pilota abans que pogués xutar. Marin també ho provat amb un llançament llunyà que ha marxat fora. A l’altra àrea, Edgar Badia tornava a mostrar les seves millors virtuts en el continu atac de l’equip local, sobretot en aquesta boníssima rematada de Gato. Al 88’ Juanma ha vist la segona groga per aquesta jugada amb Haro i l’Hèrcules s’ha quedat amb 10. Avantatge que han aprofitat els de Natxo González, especialment Rafa Garcia que li ha enviat la pilota a l’espai a Haro. El davanter ha tirat de velocitat, la seva millor arma, imparable per deixar enrere a tot rival i marcar el gol de la victòria.   Els roig-i-negres han sumat el primer triomf fora de casa emportant-se 3 punts d’or que els mantenen al tercer lloc a la taula. Diumenge vinent els espera l’Atlètic Llevant.