Back to top

Denuncien un caçador per disparar en direcció a l'AP-7 a Reus

Mentre els agents regulaven el trànsit, van sentir trets d’escopeta molt a prop de l’autopista

Els Mossos d'Esquadra van denunciar el passat diumenge un caçador per vulnerar la distància de seguretat de caça. Els fets van passar durant el matí del passat diumenge, a l’altura del punt quilomètric 252 de l’AP-7, dins del terme municipal de Reus, mentre agents regulaven el trànsit per un accident.

Mentre prestaven el servei van sentir trets d’escopeta molt a prop de l’autopista i en direcció a aquesta. De fet, van localitzar alguns dels perdigons a pocs metres d’on treballaven.

Tot seguit van veure un caçador que marxava ràpidament de la zona instants després d’haver disparat. Immediatament, la patrulla va iniciar la recerca i al cap de pocs minuts van aconseguir localitzar-lo.

Mitjançant la Sala de Comandament els agents de trànsit van activar la Unitat Regional de Medi Ambient que, en arribar al lloc i després de fer les comprovacions pertinents, van denunciar-lo administrativament per no respectar la distància de seguretat de 75 metres a una via ràpida, per efectuar el tret en direcció a l'autopista AP-7 i per caçar en zona de seguretat declarada.

Cal recordar que les multes regulades per la llei estatal de caça 1/1970 s’han actualitzat, i que aquests fets constitueixen infraccions molt greus, penalitzades en un barem d’entre 3.001 i 120.000 euros.

L’expedient s’ha tramitat als Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica.

Paraules clau:

Notícies relacionades