Derrota per començar el 2024

El Reus ha perdut en la seva visita al camp del Vilassar (2-1), en un duel on els locals han fet el gol de la victòria en l'últim minut.

Ensopegada dolorosa del Reus a Vilassar. Pràcticament en la primera jugada del partit, els locals s'han avançat en el marcador amb un gol d'Aaron Bocardo (1-0). En una primera part on els ganxets no s'han trobat còmodes, han arribat amb més perill a la porteria d'Àlex Baño a la represa. No ha estat fins al minut 86, però, que els de Marc Carrasco han trobat l'encert: Pol Benito ha aprofitat un mal refús dels blanc-i-vermells per fer la diana de l'empat (1-1). Tot i que Alberto Benito ha tingut l'opció de capgirar el marcador, ha estat Àlex Montalbán pel Vilassar qui ha marcat al darrer instant (2-1).

El Reus continua en zona de play-off

Tot i l'ensopegada, la segona consecutiva, el Reus és cinquè i continua en zona de play-off d'ascens a la Segona Federació. Aquesta setmana, nou partit de nivell: dissabte a l'Estadi (18:00 h) contra el Tona, tercer classificat i a tres punts dels ganxets.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero