Derrota del Ploms Femení contra un rival directe

El Ploms Salle Reus Femení perd (48-51) contra el Club Bàsquet Castellbisbal
ploms castellbisbal

El Femení del Ploms Salle Reus ha perdut de dos punts contra el Castellbisbal. La primera part ha destacat pels constants errors de cara la cistella per part dels dos equips. Les albinegres han anat de menys a més i han acabat imposant el seu ritme fins a col·locar al descans el 21 a 18 a favor. A la represa, l'encontre ha continuat totalment igualat i no s'ha decidit fins als segons finals. El Castellbisbal s'ha acabat emportant la victòria per tan sols 2 punts de diferència.

Una derrota dolorosa ja que el conjunt visitant és un rival directe en la classificació. El Ploms Salle Reus Femení se situa a l'onzena plaça del grup 1 de primera catalana. Les reusenques visitaran d'aquí a dues setmanes la pista del Bàsquet Molins, segon classificat.