Back to top

El desdoblament del CAP Sant Pere, més a prop

L'Ajuntament de Reus ja està tramitant amb la Generalitat el desdoblament del CAP Sant Pere. Un servei que s'instal·larà al barri del Carme.
CAP Sant Pere de Reus.

La Generalitat ha donat llum verda al desdoblament del CAP Sant Pere. Un fet que Esquerra Republicana ja projectava en campanya electoral i que ara, gairebé mig any després, asseguren que es convertirà en realitat.

Des del consistori reusenc asseguren que estan acabant de treballar per decidir en quin punt ubicaran aquest espai sanitari, i estan elaborant els tràmits amb el departament de Salut, un fet que volen que contribueixi a reactivar el barri del Carme.

Trasllat del CMQ

La instal·lació dels serveis derivats del CAP Sant Pere al barri del Carme se sumaran a altres canvis en el teixit urbà. Un d'aquests, ja està en marxa. Es tracta del trasllat del Centre Mèdic Quirúrgic de Reus (CMQ).

Des del consistori preveuen que serveixi per reactivar els voltants del Mercat central, així com la zona del Carme. Cal recordar que els sindicats fa anys que reclamen el desdoblament del CAP Sant Pere, ja que consideren que aquest hauria d'estar més a prop de bona part de la ciutadania.

Paraules clau:

Notícies relacionades