Back to top

Desmantellen un punt de venda de drogues al barri de Sant Josep Obrer

La investigació policial va permetre la detenció de dues persones amb diversos antecedents per delictes contra la salut pública i el comís de substàncies estupefaents preparades per a ser comercialitzades.
Desmantellen un important punt de venda de drogues al barri de Sant Josep Obrer

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Reus van detenir aquest dimecres una dona de 46 anys i un home de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Dimecres al matí els Mossos d'Esquadra van realitzar dues entrades judicials a dos domicilis ubicats al carrer Mas Pellicer de Reus. Es tractava d'un nou pas en la investigació que els mossos van encetar el passat mes de desembre arran de diverses informacions sobre el presumpte tràfic de drogues detectat al barri de Sant Josep Obrer.

Els investigadors van poder comprovar que un dels domicilis perquirit s'utilitzava com a centre de preparació de la droga i l'altre com a punt de venda. D'aquesta manera els autors tenien desvinculat el domicili productor del domicili de venda, i així, podien minimitzar pèrdues en cas de què la policia descobrís el punt de venda i mantenir aliè a la investigació el centre de producció.

L'operatiu en relació a l'entrada i perquisició als domicilis va culminar amb dues persones detingudes i amb el comís de 69 dosis preparades per a la venda d'heroïna, 20 dosis de cocaïna, 100g de cabdells de marihuana, divers material per a la preparació de la droga i altres objectes de valor que podrien procedir d'altres il·lícits penals com ara 13 rellotges de polsera de primeres marques.

Arran de la investigació no es descarta que es duguin a terme futures detencions relacionades amb aquest punt de venda desmantellat o amb els objectes de valor recuperats.

El detinguts, que acumulen onze antecedents policials per delictes contra la salut pública, van passar ahir a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que en va decretar el seu ingrés a presó.