Back to top

Desplegament de Canal Reus per portar-vos la Festa Major a casa

Enguany ha tornat la Festa Major de Sant Pere més forta que mai i a Canal Reus us volem apropar els principals actes de la festa, per primer cop en alta definició

Després de dos anys, la Festa Major de Sant Pere torna a la normalitat i des de Canal Reus us acostem la disbauxa dels actes festius en alta definició. Tècnics, càmeres, producció, reporters... des de Canal Reus ja ho tenim tot preparat per portar-vos la Festa Major a casa.

Anada a Completes

Avui mateix, dimarts 28, a les 20.00 h iniciarem un programa en directe on seguirem de prop l'anada a Completes, amb el Seguici Festiu de la ciutat. Els balls i els elements tornaran a passejar-se pels carrers del centre de Reus, i l'Àliga oferirà el seu Ball Solemne curt com a salutació a les autoritats.

Un cop els balls arribin a la plaça de Sant Pere, es tornarà a obrir l'arca de l'altar major on es guarda durant tot l'any el bust de Sant Pere. La vetllada finalitzarà amb el pilar caminant dels Xiquets de Reus, les ballades dels gegants i el bestiari, la tronada i els focs a l'antiga.

Els balls de lluïment i final de festa

L'endemà al matí, a partir de les 11.00 h, des de Canal Reus us oferirem en directe la tronada i l'actuació de lluïment dels diferents grups festius de la ciutat, que finalitzarà amb la diada castellera dels Xiquets de Reus.

A la tarda, a partir de 19.30 h/20.00 h, us acompanyarem en directe amb la Professó Solemne de Sant Pere, que portarà el seu bust fins al Mercadal, on tots els grups festius li oferiran les seves ballades. Viurem l'última tronada d'aquesta festa major 2022, el retorn de Sant Pere a la Prioral, la carretillada final a càrrec del Ball de Diables i l'encesa dels elements de foc.

Paraules clau:

Notícies relacionades