Back to top

Detecten 18 casos de COVID-19 a Villablanca

Es tracta d'un total de 5 casos confirmats entre els pacients i 13 més entre el personal sanitari
villablanca

L’institut Villablanca, del Grup Pere Mata, que aten persones amb discapacitat intel·lectual, ha detectat cinc casos de coronavirus entre els seus usuaris.

A més, i segons explica l’empresa, s’han confirmat 13 casos entre el personal sanitari, el que ha obligat a aïllar els pacients a un recinte de les instal·lacions i als professionals a casa seva. 

Cinc casos de coronavirus confirmats entre els pacients i 13 més entre el personal sanitari. Aquest és el balanç actual, segons ha confirmat l’empresa en un comunicat, de la situació a l’Institut Villablanca, un equipament dedicat a l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i que està ubicat a la carretera de Bellissens.

Coordinació amb l'Hospital Sant Joan

Segons informen des de l’empresa, Villablanca està coordinat amb l’Hospital Sant Joan per si cal traslladar persones amb complicacions.

També es compta amb tots els equips de protecció personal i es mantenen les reunions i els comitès necessaris per garantir la comunicació entre tots els afectats i els seus contactes directes.

Els usuaris confirmats es troben en unitats aïllades de la Residència el Bosc, a l’interior de l’Institut Villablanca. Els professionals afectats es troben a casa seva. La direcció recorda als treballadors que cal extremar les mesures de prevenció i seguretat fora del centre, un cop han acabat la jornada laboral.

canalreus a telegram

 

Paraules clau:

Notícies relacionades