Back to top

Detectius al Pi, el Casal de l'Escola Pi del Burgar

Els més petits han acabat l'escola i comencen els casals d'estiu. L'escola Pi del Burgar ha tornat a obrir les portes per acollir tots els alumnes disposats a passar-s'ho bé fent jocs, practicant esports i fent tot tipus d'activitats lúdiques.
Casal Detectius al Pi

Calor, sol i piscina. És estiu i les aules de les escoles es buiden de llibres de text i quaderns per omplir-se una altra vegada amb nens que assisteixen als casals d'estiu. L'escola Pi del Burgar no és una excepció. Els infants han tornat a les instal·lacions per fer multitud d'activitats esportives i de lleure. Detectius del Pi és un casal adreçat a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys que poden gaudir d'activitats lúdiques, en anglès i a l'aire lliure, tallers, manualitats i practicar esport. Avui els més grans han jugat al jocs de les 10 passades i a matar.

La Jordanus Canyelles ha explicat com s'hi juga: "hi ha dos equips i tu l'has de passar a les persones del teu equip. El primer que arriba a 10 guanya".

Els més petits, en canvi, han pintat i retallat la pantera rosa i han practicat l'anglès cantant cançons amb les monitores.

El casal obre fins el 3 d'agost i del 3 al 7 de setembre de 8 i mitja del matí a les 12 de migdia.

Paraules clau: