Back to top

El documental "La Mentida" es projecta a Reus

El llargmetratge tracta el procés independentista des d'una perspectiva alternativa i vol proposar arguments per tal d'explicar els motius pels quals la independència de Catalunya no ha estat efectiva.
projecció del documental "La Mentida, el documental dela Veritat" de David Reventós i Ignasi P.Ferré a la Sala Santa Llúcia de Reus

David Reventós i Ignasi P Ferré han presentat a Reus "La Mentida el documental de la veritat".  Sota aquest nom, El llargmetratge vol fer un repàs del procés independentista a Catalunya des d'una visió paral·lela a l'habitual.

A través d'arguments històrics, politics i socials, el documental vol exposar en primer lloc, similituds entre el referèndum escocès i el català. L'obra també apunta a estratègies de manipulació mental que, segons els seus autors, "s'han utilitzat contra el poble català" Reventós i Ferré apunten a diverses irregularitats i enganys que la ciutadania ha viscut durant ambdós processos d'independència. 

El documental s'ha projectat en diverses sales catalanes i canals alternatius, i a través d'internet ha obtingut més 200.000 visualitzacions. 

Pots veure el documental aquí

Paraules clau: