Back to top

Dos autobusos surten de Reus rumb a Estrasburg

Sis mil catalans s'han desplaçat a Estrasburg per manifestar-se davant l'Eurocambra amb motiu de la presa de possessió dels nous eurodiputats. A Reus, un centenar de persones s'han sumat a la iniciativa i han viatjat en dos autobusos facilitats per l'Assemblea Nacional Catalana.
Catalans rumb a Estrasburg

Un centenar de persones s'han reunit a l'avinguda de Sant Jordi per desplaçar-se cap a Estrasburg, on aquest matí s'ha constituït el nou Parlament Europeu. Els manifestants s'ha sumat a la iniciativa del Consell per la República i s'han concentrat al pont de Josep Bech, davant l'Eurocambra, amb l'objectiu de reclamar el dret de Junqueras, Comín i Puigdemont a exercir com a eurodiputats.

L'Assemblea Nacional Catalana ha facilitat el transport de la ciutadania cap a Estrasburg. Reus ha comptat amb dos autobusos que tornaran aquesta tarda amb una durada prevista de setze hores.

La concentració davant del Parlament Europeu ha comptat amb un total de 6.000 persones d'arreu de Catalunya que s'han desplaçat amb una vuitantena d'autocars, a més de dos vols xàrters.

Paraules clau: