Back to top

Dos ferits lleus en un incendi a Cambrils

Un incendi ha cremat un immoble aquesta matinada a Cambrils. El foc ha provocat dos ferits lleus per inhalació de fum i s'han hagut de confinar dos veïns a l'edifici mentre els bombers l'apagaven. Tot i això, no s'han hagut de lamentar més danys. Fins el lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre dotacions de bombers.
Un incendi calcina un pis a l'avinguda diputació de cambrils

L'incendi s'ha produït a quarts de cinc de la matinada en un immoble situat a la a la quarta planta de l'edifici ubicat al número 4 de l'avinguda Diputació de Cambrils. Els foc ha calcinat completament el pis, on hi vivia una parella de lloguer, sense provocar danys a l'estructura de l'edifici.

Segons expliquen els veïns han escoltat forts crits que han permès alertar del foc. La majoria d'ells han pogut sortir al carrer pel seu propi peu, excepte dos dels veïns més propers a l'habitatge afectat, els quals s'ha quedat confinats a l'interior del seu habitatge. "Quan he trucat al 112 per alerta del foc i he avisat a la meva dona per mala fortuna ja era massa tard per sortir-ne", ha explicat el president de la comunitat de veïns, Joan Roure qui ha lamentat que no se'ls hagi avisat del foc. "Ha estat bastant greu perquè ja no hem pogut sortir, les flames eren pràcticament a la porta i, llavors, ens hem hagut de retirar al balcó" fins que l'incendi ha estat controlat pels bombers.

De fet, fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat fins a quatre dotacions de bombers i diversos efectius de la policia, els quals han tallat al trànsit durant una estona l'avinguda Diputació.

L'incendi s'ha saldat amb dos veïns intoxicats per inhalació de fum, els quals han estat traslladats a l'Hospital Sant Joan de Reus on resten en observació. Segons fonts hospitalàries es possible que avui no siguin donats d'alta.