Back to top

Dues setmanes vivint sense llum

Els veïns del número 5 del carrer Wad-Ras segueixen sense llum. Els bombers van demanar a Endesa que tallés el subministrament a tot l'edifici arran de diversos incendis causats per ocupes del bloc.
Dues setmanes vivint sense llum

Quinze dies sense llum. Aquesta és la situació dels veïns del bloc situat al número 5 del carrer Wad-Ras. Fa dues setmanes, els serveis d'emergències van demanar a Endesa que tallés el subministrament a tot l'edifici arran dels incendis causats per ocupes i connexions il·legals. Això ha provocat que tots els veïns hagin quedat sense llum, fins i tot, els que estan al dia amb els pagaments. Tot i que alguns han pogut traslladar-se a cases de familiars, d'altres no han tingut altra opció que quedar-se a casa seva. És el cas de la Dina i la seva família, que han hagut d'aprendre a viure en aquestes condicions. "Ho tenim tot pagat i no ens donen cap solució. Estem cansats ja. Estic buscant traslladar-me a un altre pis, però no trobo res perquè els lloguers són molts cars", explica la Dina.

Dels 19 pisos del bloc, 3 estan tapiats i 3 altres, ocupats, alguns dels quals pertanyen a Bankia i BBVA. Segons la presidenta del bloc, Natalia Rusneac, l'Ajuntament només va habilitar un hostal per als veïns el primer cap de setmana, però ara els veïns estan desemparats. Davant aquest silenci, la comunitat està estudiant pressupostos per restablir ells mateixos les connexions, que ascendeixen a un valor de 20.000 euros.

Paraules clau: