Back to top

Els Brivalls de Cornudella tornen a plaça després de la pandèmia

Els Brivalls de Cornudella arrenquen temporada a casa amb una actuació a la plaça de la Vila. Han comptat amb els Xiquets de Cambrils com a colla convidada.

La represa castellera després de les restriccions per la pandèmia no ha estat fàcil per a ningú, però en el cas de les colles petites, encara menys. Aquest diumenge, en el marc de la Festa Major, els Brivalls de Cornudella han estrenat temporada a plaça, i ho han fet recuperant castells de 6 pisos.

Els Brivalls, juntament amb la colla convidada, els Xiquets de Cambrils, han obert plaça amb un pilar de 4. En primera ronda els locals han optat pel 2de6, un castell que han coronat, però que a la baixada ha començat a patir i s'ha trencat pel pis de terços. En segona ronda han descarregat el 3de6, estructura que han pogut salvar malgrat que l'enxaneta s'ha despenjat en la descarregada. Han acabat amb un pilar de 4, i un altre pilar de 4 de comiat.

Els Xiquets de Cambrils han començat primera ronda amb un 3de6 descarregat, i han continuat amb un 3de6 amb el pilar que també han completat. La falta de castellers clau ha frenat les pretensions dels de la camisa Bordeus. Han acabat l'actuació amb un pilar de 4 aixecat per sota i un pilar de 4 conjunt de comiat.

Properes actuacions

Els Brivalls de Cornudella s'estan preparant, ara, per a l'actuació que duran a terme per la festa de la colla, que serà pels volts de Tots Sants.

Els de Cambrils, en canvi, els queden quinze dies per a la propera diada, que serà amb motiu de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, el 4 de setembre. El dia abans faran un assaig especial en obert a la plaça de la Vila.

Paraules clau:

Notícies relacionades