Els clàssics, els torrons que sempre triomfen
Els de bombó glaç i de rovell d'ou, els més venuts
Una de les característiques d'aquestes festes són els àpats familiars durant hores i hores al voltant de la taula. Fer petar la xerrada i menjar llepolies és el plat fort de tots els dinars. És per això que no poden faltar els tradicionals postres nadalencs: els torrons. N'hi ha de tota mena i per a tots els gustos, cada any en surten alguns de nous, però els clàssics com els de bombó glaç i de rovell d'ou amb licor sempre acaben tenint el paper principal.
La línia Fusió, torrons amb gustos d'altres postres
Un dels productes estrella i més tradicionals de l'empresa reusenca Virginias són els torrons sense sucre. Tot i això, la nova línia anomenada 'Fusió' han cridat molt l'atenció dels clients. D'aquests n'hi ha de gustos ben familiars: des de vainilla i nous, passant pel pastís de pastanaga amb canyella fins de cremós de gínger amb te matcha, entre d'altres.
El 80% de les vendes, dues setmanes abans de Nadal
De fet, el 80% de les vendes d'aquests dolços es situen dues setmanes abans de les festes. Tanmateix, els més llépols els comencen a comprar a finals d'octubre.