Back to top

Els estudiants de comerç i màrqueting s'apropen als projectes de Reus

Les V Jornades Tècniques de Comerç i Màrqueting Pere Martorell de l'Institut Baix Camp treballaran en xerrades i tallers les pròximes setmanes per conèixer d'aprop la feina de les empreses del territori

El Teatre de l'Institut Baix Camp ha estat l'espai que ha acollit la inauguració de les V Jornades Tècniques de Comerç i Màrqueting Pere Martorell. Durant les dues setmanes de durada, es duran a terme tallers i xerrades sobre el comerç i l’emprenedoria al sector, tant a la ciutat com en l'àmbit tècnic, o amb la visita de grans empreses del territori que els podran instruir en la matèria.

Les jornades busquen fer créixer el seu interès en aquest sector. Sobretot trencant amb la monotonia de l'aula i donant a conèixer casos pràctics

L'encarregat de fer la primera xerrada aquest dilluns al matí ha estat el regidor d’empresa, formació i ocupació, Òscar Subirats, qui ha exposat davant dels joves estudiants el projecte de ciutat 'Reus Espais Vius' que s'ha impulsat en els darrers anys per a dinamitzar zones comercials. 

Les Jornades s'allargaran fins al dia 30 de gener. Algunes de les empreses i agrupacions que hi participaran seran Movertis, Viajes para ti, Grupo Castilla, el Cluster Tic Tarragona i L’Aula de Consum de la Generalitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades