Back to top

Els polilleugers de Cèlia Artiga i Joan Rebull en plena construcció

Les obres del polilleuger de l'Escola Cèlia Artiga ja es troben en el 40% de la seva construcció, després que els treballs comencessin a finals d'abril. Des de l'Ajuntament preveuen que s'enllesteixin a principis de l'any vinent. A la vegada, les obres del nou equipament esportiu de l'Escola Joan Rebull tot just acaben d'arrancar.
Polilleuger de l'escola Cèlia Artiga

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor d'Ensenyament, Daniel Recasens, i el regidor d'Esports, Josep Cuerba, han visitat aquest matí les obres de la construcció del polilleuger a l'escola Cèlia Artiga, el qual es troba gairebé a la meitat de la seva fase de construcció. De fet, tal com ha dit l'alcalde les obres avancen segons calendari, i per tant es manté la previsió que la construcció acabi entre el gener i el febrer del pròxim any.

Paral·lelament, acaba de començar la construcció del polilleuger del Col·legi Joan Rebull, que es troba en fase de treballs preliminars. L'Ajuntament preveu que l'equipament entri en funcionament entre el curs 2020 - 2021.

Els dos equipaments seran similars, ja que tindran una superfície d'uns 2.300 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22x44 metres cada un d'ells, condicionada per la pràctica de diferents modalitats esportives com el patinatge i l'hoquei patins.

 

 

Paraules clau: