Back to top

Els premis GAC guardonen a Pepa Quinteiro de la galeria d'art Anquin's

L'Associació de Galeries d'Art de Catalunya reconeix la trajectòria de la galerista reusenca en l'any de celebració dels 50 anys de l'Anquin's.

L'Associació de Galeries d'Art de Catalunya guardonarà a la directora de la galeria Anquin's, Pepa Quinteiro, amb el Premi GAC Honorífics a la Trajectòria. D'aquesta manera, l'entitat fa el màxim reconeixement a la galerista reusenca pel rigor i determinació en mantenir la sala d'art al llarg dels 50 anys d'història de l'Anquin's. Seguint la tradició familiar de la galeria, Quinteiro té un gran recorregut en el món galerista sent la primera dona a entrar a l'Acadèmia Sant Jordi de Belles Arts.

Entre els principals mèrits que el comitè dels Premis GAC ha considerat per atorgar-li el guardó, destaca la projecció internacional de la seva galeria i, per tant, de l'art català, tot tenint en compte l'esforç que representa aquesta tasca treballant lluny de l'àrea metropolitana de Barcelona. El premi se li entregarà el pròxim 13 en la celebració de La Nit del Galerisme al Macba.

Paraules clau:

Notícies relacionades